Det forgår sådan:

Et forløb hos mig starter som regel med en indledende samtale, hvor vi lærer hinanden lidt at kende, og du mærker efter, om det du har brug for, matcher det, jeg kan tilbyde. Jeg er interesseret i din historie og vil gerne høre om eventuelle tidligere terapiforløb.

Denne session varer ca. 60 minutter.

Efterfølgende sessioner varer 60-90 minutter.

Hvor længe et forløb strækker sig over er individuelt og afhænger af, hvad du har har af ønsker for terapien.

Terapien foregår i mit terapirum; "Væksthuset", du ser på billedet. Her er der fred og ro og udsigt til "grønt". Hvis det giver mening kan naturen inddrages i terapien i form af eksempelvis gå-ture, øvelser udenfor mm.

Min uddannelse som Krops- og Psykoterapeut er integrativ, hvilket betyder, at den er baseret på flere forskellige psykologiske retninger, der har hver deres force og hver deres anvendelse, afhængig af de problematikker, der arbejdes med i terapien. Jeg arbejder kropsligt, kognitivt, energetisk, psykodynamisk, ressourceorienteret og eksistentielt med de temaer du har med dig. 

Med dette afsæt bliver terapien fleksibel, dynamisk og nuanceret alt efter, hvad du, som klient, kommer med. Sagt på en anden måde tager min terapi afsæt i det hele menneske - krop, psyke, sind og sjæl.

Er det dig, der snart skal sidde overfor mig i terapistolen?

Er det dig, der snart skal sidde overfor mig i terapistolen?

Er det dig der snart skal have kropsterapi?

Er det dig der snart skal have kropsterapi?

                                    "Livet leves indefra udad"

Del siden